Archief


Blokhuispoort, 5,69,-

The Grand East + Grim Tim + The Escalates

The Grand East Feast Unleash the Beast Tour

Rock’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium, met in het midden een bezwerende frontman die zichzelf het graf in werkt om het publiek mee te slepen naar de wereld van The Grand East. Support komt van Grim Tim en locals The Escalates. Kaarten haal je voor vijf euro online of bij King Kong Records.

De sound en energie van deze band zijn ongekend en overdonderend. Wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen. Alles wat ze op het podium laten zien hebben ze daar ook geleerd. In de hoogste versnelling schopten ze het tot één van de meest geboekte bands in de Popronde, het voorprogramma van DeWolff, Noorderslag, DWDD en kregen ze laaiende recensies voor debuutplaat Movano Camerata. Rock en soul dus, met invloeden van the Doors, the Allman Brothers en Tom waits. Laat je besmetten door de ongekende energie die The Grand East op het publiek afvuurt.

Tijdens de popronde in Leeuwarden dit jaar rockten ze de Spoek al omver. Nu doen ze dat nogmaals, maar dan in Asteriks. Oh Yeah! Grim Tim brouwt een mengsel van alternatieve rock en blues, dat live zowel rauw als fris klinkt. Alsof je een broeierige bar binnenloopt tijdens een Tarantino-film. Eerder toerde de band met onder andere Birth of Joy en speelden ze met Wolfmother en de Editors. Dit jaar richten ze op een nieuwe plaat. Een voorproefje hoor je hierrrr

Zodra het trio van The Escalates (Wytse Dijkstra, Lennard Fopma en Yorn Overwijk) het podium betreedt gaat er ergens in de zaal een knop om: standje escaleren! Lakschoenen aan, diesel in de haren en gaan. The Escalates nemen je mee in een trip door de jaren 60 en serveren beat, rock 'n roll en garage. Want bij the Escalates eet je wat de pot schaft. 

 

Poster: Irene de Jong

Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.