Archief


Blokhuispoort, 15,-

Theatervoorstelling Jimmy Costello

De solovoorstelling Jimmy Costello van Theo Smedes krijgt dit najaar een kleine reprise. Na een reeks gespeelde voorstellingen dit voorjaar is besloten om extra voorstellingen te spelen op verzoek van een aantal belangstellende organisaties. Waaronder dus een voorstelling in ons Asteriks!

Jimmy Costello is een verhaal wat zich afspeelt in Nieuw-Zeeland in de jaren '50. Jimmy is een autodief die zijn carrière onschuldig begint met het stelen van geld voor melkboer, maar door zijn latere daden meerdere keren in de gevangenis belandt én ontsnapt. Hij weet daarmee dagen tot weken uit de handen van de politie te blijven en ontvangt daardoor de sympathie van het volk, maar juist door zijn verworven heldendom staat hem uiteindelijk een zware straf te wachten.  

Jimmy Costello is een Friestalige theatervoorstelling die oorspronkelijk is geschreven door de Nieuw-Zeelandse schrijver Tim Balme en is gebaseerd op waargebeurde feiten. In deze voorstelling neemt de betekenis van vrijheid en het ontvluchten van verantwoordelijkheden een centrale plaats in. Hoe ver mag een individu gaan in het nemen van vrijheden en hoe reageert het collectief hierop?

Jimmy Costello is een productie van de Noorder Smederij en wordt op 9 december in onze zaal gespeeld. De voorstelling duurt twee keer 45 minuten - met pauze halverwege. De kaartverkoop is gestart, voor 15 euro ben je er bij! Kaarten zijn alleen online te krijgen. 

Let op: de theatervoorstelling begint vrijdag stipt om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30. En inloop is tot max 20:01! #optijdzijniserbijzijn #joe!

 
 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.