Archief


Blokhuispoort, 5,-

traumahelikopter + Steve French

fuckyeah

Onze favoriete Groningers komen terug naar Asteriks! traumahelikopter rockt op vrijdag 27 januari de oude gevangenis. De band zonder bassist tourde de afgelopen jaren de hele wereld over, van Lowlands tot de VS (en alles wat daar tussenin zit). En nu zijn we maar wat blij dat ze ons podium weer hebben gevonden =] Support is er van Steve French, kaarten zijn vanaf nu online te koop! 

Recht voor zijn raap, rauw, hard en zeker lekker smerig. De jongens uit Groningen brengen een mix van rock’n roll, obscure country, punk, grunge en garage. De band heeft al aardig wat kilometers gemaakt in het Nederlandse alternatieve circuit. Eind oktober verscheen het derde album Competition Stripe van traumahelikopter. Zanger/gitarist Mark Lada komt met ijzersterke melodieën en vakkundig geschreven liedjes, terwijl de minimale set-up ervoor zorgt dat er niet teveel van de essentie, rock ‘n roll, wordt afgeweken. 

Support is er van het gloedjenieuwe Steve French. Wat begin 2016 nog enkel bestond uit verlegen blikken in de collegezaal is nu een band: Steve French dus. De band is een drie-eenheid, net als God en avg. Afgelopen zomer heeft Steve French zijn eerste EP opgenomen, I Used to Wanna Ride a Horse. Een EP met harde popliedjes over lief zijn tegen meisjes en lijken in onderzeeboten. Begin 2017 mogen we nog meer nieuws verwachten! 

Foto: Nick Helderman
 
Poster: Chris Hempenius
Foto's: Marc de fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.