Archief


Zalen Schaaf, 7,50,-

Scram C Baby + Woe Blind Birds + CYNN

Melancholische finesse

Vanavond brengen de grootheden van Scram C Baby hun frisse garagerock ten gehore! Best bijzonder, want zo vaak treedt deze band niet meer op. Ook speciaal: Woe Blind Birds releaset hun zelfgeproduceerde debuut-EP. Solo artieste CYNN maakt de avond compleet met sfeervolle elektropop liedjes. 

Met meer dan 25 jaar op de teller is Scram C Baby een van de oerbands van het Excelsior-label. Afgelopen jaar verscheen Give Us A Kiss: misschien wel hun beste album tot nu toe, waarop de band uit Amsterdam zichzelf helemaal opnieuw uitvond. De muziek van de band varieert van pittige garagerock naar melancholische praal. Broeierig, dan weer uitbundig - maar altijd belachelijk goed!

Het moment is daar! Woe Blind Birds releaset eindelijk hun debuutplaat. De band heeft deze zelf geproduceerd op de plek waar het vanavond allemaal gebeurt: Zalen Schaaf. Woe Blind Birds staat garant voor alternatieve rock gelardeerd met schoonheid, vrede of juist chaos. Live komt hun muziek goed tot zijn recht: hun show op Freeze 2018, inclusief dansers, was een doorslaand succes! 

Geïnspireerd door The XX maakt CYNN elektronische popsongs met een sfeervol geluid. Met haar loopstation en gitaarpartijen produceert ze een melancholisch, aanlokkelijk geluid. 

Kaarten zijn online en bij King Kong Records verkrijgbaar voor € 7,50. 

Time schedule:
20:00 Deuren open
20:45 CYNN
22:00 Woe Blind Birds
23:00 Scram C Baby

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Dieuwke studeert aan de Academie voor Popcultuur en is vanaf 2015 al vormgever bij podium Asteriks. Met knipsels, knutsels en originaliteit ontwerpt ze de meest creatieve dingen. Check het archief van podium Asteriks voor meer werk van Dieuwke!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.