Archief


De Blokhuispoort, 5,69,-

Zitakula + 301.9

Beland van het ene feestgedruis in het andere

Het is zomer in Asteriks want Zitakula komt langs! Opzwepende afrofunk gespeeld door een negenkoppig collectief uit Amsterdam. Misschien zag je ze al op Welcome to The Village of één van de andere zonnige festivalweides. Dit feestje is namelijk niet te missen, zeker wanneer 301.9 zijn fijnste platen tussendoor draait! Haal je kaarten nu voor vijf euro online of bij King Kong Records. 

*HELAAS: Bokito Brass Band heeft moeten afzeggen vanwege ziekte. Bummer & Beterschap!*

Zitakula onstaat in de zomer van 2013 in het Amsterdamse Vondelpark en vliegt vanaf dat moment door het Nederlandse festivallandschap. Leuk feitje: de naam Zitakula komt van een parkiet die daar normaal ronddwarrelt. Naast Welcome to the Village stonden ze onder andere op Oerol, Noorderslag en de Zwarte Cross. Samen met de Brusselse zangeres Sandy Miessi Bakomi wordt dit jaar debuutplaat Oasis gemaakt. Opvallend op deze plaat is de typisch aanstekelijke afrobeat zoals je die van Jungle by Night kent. Dit in combinatie met psychedelische soul en dampende funk zorgt voor het het ultieme zomergevoel. Bij zijn dus! 

301.9 draait vanavond plaatjes en warmt daarmee het publiek op. Dansbaar zijn deze platen zeker! Van zin tot onzin en van fout tot goud, 301.9 (Marinus Groen) draait het allemaal. Misschien heb je hem weleens voorbij zien komen in 21, de Plankier of in ons eigen Asteriks. Check zijn tracks hier

 

Poster: Niels Lunter

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.